top of page
nikiya-christie-l4BrIn6JWBY-unsplash_edited.jpg

laat grafisch design voor jou spreken

Een straf logo, een uitgekiende branding of een speelse illustratie zeggen vaak meer dan lappen tekst. Ik denk graag met je mee hoe we jouw merk visueel in de markt kunnen zetten.

logo’s en branding

Start je net als ondernemer, wil je een nieuw project opzetten of is het eindelijk tijd voor die langverwachte rebranding? Zalig! Ik kijk ernaar uit om jouw verhaal en je merk visueel te vertalen. Daarbij combineer ik lay-out, typografie, kleuren en beelden tot een mooi geheel dat jou als gegoten zit.

 

Ik kan from scratch voor jou ontwerpen, maar evengoed verzorg ik extra materiaal in jouw bestaande huisstijl. Zo blijft er eenheid in al je media.

 

Heb je zelf al een heel goed idee van wat je wil, maar mis je de tools en de kennis om het verder uit te werken? Geen probleem, we steken de koppen samen en zetten je idee om in een knaller van een branding.

>> meer info en prijzen / branding 

>> meer info en prijzen / logo's

drukwerk

Wat is er beter dan je ontwerpen op papier te zien?

Ik help je graag verder met je drukwerk. Of het nu boeken, brochures, banners, flyers, visitekaartjes, posters, covers, menukaarten of geboortekaartjes zijn.

>> meer info en prijzen 

webdesign

Trek je je branding graag door in je website of webshop? Ik zorg voor een ontwerp dat naadloos bij je merk past en voor de technische set-up in Wix. Daarna kan je zelf aan de slag.

>> meer info en prijzen 

illustratie

Illustratie, mijn eerste liefde. Ik vind het nog steeds graaf om met een tekening een boodschap, verhaal of gebeurtenis extra kracht bij te zetten.

ondersteun je publicatie

Mijn kleurrijke en simpele to-the-point illustraties kunnen een tekst verduidelijken of in een oogopslag luchtiger maken. Zo hou je je lezer geboeid. Ik illustreer teksten voor boeken, brochures, educatief materiaal, tijdschriften, kranten en advertenties. Ik zou trouwens super graag eens een handleiding illustreren. Hit me up als ik je hiermee kan helpen!

>> meer info en prijzen 

geïllustreerde poster

Waarom zou je een familiefoto uithangen waarop je kat niet wil blijven zitten en de ogen van nonkel Jos net dicht zijn, als je ook kan kiezen voor een getekend familieportret waarop iedereen op zijn best is? Mijn geïllustreerde posters zijn stuk voor stuk pièces uniques die een tijdloos cadeau vormen. Bestel ze op tijd: ik werk vaak met een wachtlijst, vooral tegen de feestdagen aan.

>> meer info en prijzen 

IMG_0750.jpg

Klaar om aan de slag te gaan? Heb je nog vragen of brand je al van de ideeën?

>> Laat van je horen!

bottom of page