top of page
IMG_0692.jpg

Ik hou van duidelijkheid, vooruitgaan en een verschil maken. Daarom ben ik al sinds mijn 18e als grafisch vormgever, ontwerper en illustrator aan het werk. Alles op de schoolbanken leren, was nooit een optie. Dat doe ik liever on the job.

 

Nadat ik in het kunstonderwijs mijn hart verloor aan grafische vormgeving en mij als student-ondernemer had gewaagd aan de business, was het duidelijk dat dit de weg voor mij was. Waarom?

hi! ik ben Cato 

een goeie vormgeving helpt je om je verhaal te vertellen

Ik kan het weten: lezen ging me nooit makkelijk af. Maar met een duidelijke vormgeving en een straffe illustratie op z’n tijd kan je het jouw lezer of klant zoveel eenvoudiger maken. Je brengt je boodschap via de vorm en begeleidt mensen als het ware door je website, publicatie of product.

 

Dus of je nu nadenkt over een nieuwe branding voor je zaak, een illustratie zoekt voor een publicatie of kinderboek, of je website wil laten ontwerpen: ik help je graag verder.

wil je meer weten over mijn aanbod?

>> check het hier.

 

Ben ik geen lijnen en kleuren uit mijn mouw aan het schudden, dan sta ik ter afwisseling van mijn eigen werk te sjauwelen achter de bar of maak ik terrazzo-schaaltjes en bijzettafels voor Frut. Werken met mijn handen is een tegenwicht voor al dat schermwerk. En ik moet altijd iets aan het maken zijn. Tenzij ik butler speel voor mijn kater Benny natuurlijk.

 

Wil je mee zijn in mijn nieuwste, spontane uitbarstingen?

Volg me dan zeker op Instagram.

IMG_0459-2.jpg
bottom of page